Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni apartman dairesi görmek

Rüyada yeni apartman dairesi görmek

Rüyada yeni apartman dairesi görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni apartman dairesi gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, elde edilen nasibin artacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada apartman daireleri görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada apartman dairesine taşınmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına yorulur.

Rüyada apartman dairesi satın almak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada apartman dairesi görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir daire görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni daire görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni daireye taşınmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments