Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi apartman görmek

Rüyada mavi apartman görmek

Rüyada mavi apartman görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarının biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Rüyada mavi apartman gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Rüyada mavi apartman görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada apartman görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman inşaatı görmek yarınlarına inanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde apartman görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın yandığını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, sorunların hallolacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Rüyada apartman katı görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada apartman sitesi görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments