Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman satın almak

Rüyada apartman satın almak

Rüyada apartman satın almak musibetlerle karşılaşmayacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada apartman satın almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada apartman dairesi satın almak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine inanılır.

Rüyada apartman satın almak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada apartman temizlemek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada apartman süpürmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman dairesine taşınmak bir sebeple çok zorlanacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet eder.

Rüyada apartman site görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil apartman görmek gönül yaralarının iyileşeceği, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments