Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmana tırmanmak

Rüyada apartmana tırmanmak

Rüyada apartmana tırmanmak yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, işlerin kapanacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada apartmana tırmanmak gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada apartmana tırmanmak kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman katı görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın içinde olmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalettir.

Rüyada apartmandan düşmek kazancının her gün daha fazla artacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada apartman çöktüğünü görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına yorulur.

Rüyada yanan apartman görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada inşaat apartman görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, moral bulacağına, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments