Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman katı görmek

Rüyada apartman katı görmek

Rüyada apartman katı görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına delalettir.

Rüyada apartman katı gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada apartman katı görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak birbirlerine her konuda destek olacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada apartmanın üst katında olmak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, maddi zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada katı sümük görmek nefsine uyacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine işarettir.

Rüyada teras katı görmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada katıl görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments