Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat apartman görmek

Rüyada inşaat apartman görmek

Rüyada inşaat apartman görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, her şeyin sarpa saracağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına delalet eder.

Rüyada inşaat apartman gördüyseniz:

  • Mevcut kredinize güvenerek hareket etmeniz durumunda zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada apartman inşaatı görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalettir.

Rüyada inşaat apartman görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada apartmana tırmanmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yanlış anlaşılacağına inanılır.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak heveslerin söneceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada apartman süpürmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine işarettir.

Rüyada yeni bir apartman görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizin içinde apartman görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments