Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan apartman görmek

Rüyada yanan apartman görmek

Rüyada yanan apartman görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan apartman gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Rüyada yanan apartman görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına tabir olunur.

Rüyada apartmana tırmanmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, işlerini toparlayacağına delalettir.

Rüyada apartman almak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman yıkıldığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, muradınıza ereceğinize, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına tabir olunur.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments