Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman çöktüğünü görmek

Rüyada apartman çöktüğünü görmek

Rüyada apartman çöktüğünü görmek hayatının afiyette geçeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman çöktüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmaya hazır kişiler çözülebilir.

Rüyada çok güzel bir apartman görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartman içinde olmak günahtan temizlenmeye, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada apartmana taşınmak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, mevlit okutacağına, şansın açılacağına işarettir.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek neşeleneceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz apartman görmek zenginliğe, hayatının bereketli ve verimli olacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada sarı apartman görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, kazançların artacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments