Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmadan hamile olmak

Rüyada evli olmadan hamile olmak

Rüyada evli olmadan hamile olmak evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, kendi işine sahip olacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada evli olmadan hamile olmak gördüyseniz:

  • Her tür iletişim problemine açık bir süreçtesiniz.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işarettir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada evli ve hamile görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bayanı hamile görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işarettir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, diplomalı kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments