Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli ve hamile görmek

Rüyada evli ve hamile görmek

Rüyada evli ve hamile görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evli ve hamile gördüyseniz:

  • Gerçekleri gözardı etmeyin.

Rüyada evli değilken hamile kalmak daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, doğru haber almaya delalet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, rahat bir hayata başlayacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kızını hamile görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak kazançların artacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments