Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek borçlarının azalacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile kalmak böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, maddi gücünün katlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına inanılır.

Rüyada hamile değilken doğum yapmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, birlikte kâh ağlayacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada hamile değilken hamile olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle değil başkasıyla evlenmek yapılan işte geriye düşüleceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, az çalışarak çok gezeceğine, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments