Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olup hamile olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda belirsizlikler oluşabilir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalet eder.

Rüyada evli olmadan hamile olmak yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evli kızının hamile olduğunu görmek sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada evli değilken hamile kalmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Rüyada evli ve hamile görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, uzun ve hayırlı bir ömre işarettir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada evli olup hamile olduğunu görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments