Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek kötüyse düzeleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, patron koltuğunda oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada evli kızını hamile görmek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadini hamile görmek aksiliklerin aşılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada evli değilken hamile kalmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ufkunun açılacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments