Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, eşlerin boşanacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek hayırlı işlere girişileceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gönül kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin hamile olduğunu görmek maneviyatın da zenginleşeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek konforlu ve rahat hale geleceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments