Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bayanı hamile görmek

Rüyada evli bayanı hamile görmek

Rüyada evli bayanı hamile görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, sözünde duracağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli bayanı hamile gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada evli bayanı hamile görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada evli bir bayanın tekrar evlendiğini görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine işarettir.

Rüyada evli bir bayanla öpüşmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada evli bayanla evlenmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işaret eder.

Rüyada evli bayanın gelinlik giymek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına inanılır.

Rüyada evli bir bayanı görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evli bayan görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, düzenin bozulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada evli bayanı gelinlikle görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments