Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Eskiye bağımlı kalmamalısınız.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, adını aklamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek takdir edilen kişi olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yanlış işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada evli olmadan hamile olduğunu görmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments