Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini evli ve hamile görmek

Rüyada kendini evli ve hamile görmek

Rüyada kendini evli ve hamile görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, itibarın sarsılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini evli ve hamile gördüyseniz:

  • Değişimden çok fazla hoşlanmasınızda bazı şeyleri denemenin her zaman faydası olabilir.

Rüyada evli bayanı hamile görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, geçim derdinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada evli ve hamile görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, umutsuzluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli kızını hamile görmek dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments