Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman süpürmek

Rüyada apartman süpürmek

Rüyada apartman süpürmek moralinin yerine geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman süpürmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada apartman süpürmek şifa edineceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalettir.

Rüyada apartmanı süpürmek büyük başarılara imza atılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılan apartman görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremde apartmanın yıkıldığını görmek rahat bir hayata kavuşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine işarettir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada apartman yaptırmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada apartman çöktüğünü görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments