Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman dairesi satın almak

Rüyada apartman dairesi satın almak

Rüyada apartman dairesi satın almak kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, neredeyse kahrolacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, rahata erileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman dairesi satın almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda fazla iyimser olmak veya güvenilmez kişilerle hareket etmekse, sıkıntı yaratabilir.

Rüyada apartman dairesi satın almak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalettir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada apartman daireleri görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada apartman dairesi görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına inanılır.

Rüyada daire satın almak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada daire satın aldığını görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman satın almak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, evleneceğinize işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments