Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman temizlemek

Rüyada apartman temizlemek

Rüyada apartman temizlemek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine alamet eder.

Rüyada apartman temizlemek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durumda güç toplamanız gerekiyor.

Rüyada apartman temizlemek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman çatısı görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kazancının da eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman site görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılması görmek üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, işlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir apartman görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman yıkılmasını görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada apartman içi görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments