Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman dairesine taşınmak

Rüyada apartman dairesine taşınmak

Rüyada apartman dairesine taşınmak bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, yardımın alınacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işaret eder.

Rüyada apartman dairesine taşınmak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada apartman dairesine taşınmak iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman daireleri görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Rüyada apartman dairesi satın almak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine inanılır.

Rüyada apartman dairesi görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada daireye taşınmak umduğunu bulamayacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni daireye taşınmak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, alışveriş yapacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni apartmana taşınmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments