Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil apartman görmek

Rüyada yeşil apartman görmek

Rüyada yeşil apartman görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir hayat kurulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil apartman gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada yeşil apartman görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı apartman görmek başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartman yıkamak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, uzaktan haberler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan bakmak karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada yıkılan apartmanlar görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, zenginliğe kavuşacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments