Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman sahibi olmak

Rüyada apartman sahibi olmak

Rüyada apartman sahibi olmak bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, iflas edeceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada apartman sahibi olmak gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada apartman sahibi olmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Rüyada yıkık apartman görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek malını ve parasını sağlama alacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada apartman almak güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada apartman merdiveni görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine inanılır.

Rüyada apartman sitesi görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments