Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman sitesi görmek

Rüyada apartman sitesi görmek

Rüyada apartman sitesi görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada apartman sitesi gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya romantik içerikli bazı girişimlere katkıda veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada apartman sitesi görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Rüyada apartman site görmek borçların biteceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aldığı borçların katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada site ev görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük site görmek işinin gücünün de rast gideceğine, kazancın artmasına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siteye taşınmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına yorulur.

Rüyada inşaat halinde site görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments