Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkık apartman görmek

Rüyada yıkık apartman görmek

Rüyada yıkık apartman görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkık apartman gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada yıkık apartman görmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, zararını tamamen kapatacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarını yıkık görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Rüyada yıkık köprüden geçmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, ailesini de mutlu edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski yıkık ev görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada yıkık merdiven görmek o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalettir.

Rüyada eski yıkık bina görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yıkık duvar görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkık dökük yer görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments