Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman almak

Rüyada apartman almak

Rüyada apartman almak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, bereketin ve verimin geleceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada apartman almak gördüyseniz:

  • Tecrübeleriniz sonucu yaptığınız değişiklikler, yaşantınızda önemli farklılıklara sebep olabilir.

Rüyada apartman almak sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir çok apartman görmek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek apartman görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kötüyse düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada apartman daireleri görmek işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman satın almak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments