Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulur.

Rüyada apartman sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada apartman sahibi olmak kendi işinin sahibi olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet eder.

Rüyada apartman daireleri görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada apartmanda görmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yüzüne kan geleceğine, günah işlemekten korunacağına delalet eder.

Rüyada apartman katı görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada yıkık apartman görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments