Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, her işten alnının akıyla çıkmaya, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yerinde saymayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmandan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Rüyada birinin apartmandan düştüğünü görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına tabir olunur.

Rüyada apartmandan düştüğünü görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, maddi olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı apartman görmek haksızlık yapmayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini apartmanda görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir apartmanın yıkıldığını görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, isteklerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada güzel apartman görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada apartman yıkamak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada apartman inşaatı görmek günahlarından tövbe etmeye, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments