Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman daireleri görmek

Rüyada apartman daireleri görmek

Rüyada apartman daireleri görmek kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kişinin fakirleşeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada apartman daireleri gördüyseniz:

  • Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Rüyada apartman dairesi satın almak rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni apartman dairesi görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, güzel günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartman daireleri görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına yorulur.

Rüyada apartman dairesi görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman dairesine taşınmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdiven dairesi görmek kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, ticaretinin açılacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada daire satmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeni daireye taşınmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments