Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başkasiyla evli görmek

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, itibarda meydana gelecek değişikliğe yorulur.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, batıl amele, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına delalet eder.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birisiyle evli olmak kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments