Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartman inşaatı görmek

Rüyada apartman inşaatı görmek

Rüyada apartman inşaatı görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, güç ve kudret kazanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada apartman inşaatı gördüyseniz:

  • İşle ilgili sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada apartman inşaatı görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada inşaat apartman görmek eksiklerinin farkına varacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada yeni yapılmış apartmanlar görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada apartman satın almak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada apartmanların yıkıldığını görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı atlamak sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek apartman görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski apartman görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments