Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birini istemeye gelmek

Rüyada evli birini istemeye gelmek

Rüyada evli birini istemeye gelmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada evli birini istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine inanılır.

Rüyada evli birini istemeye gelmek kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, iyi geçineceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments