Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine inanılır.

Rüyada seni istemeyen birini görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sözlerinden çıkmayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin istemeye geldiğini görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments