Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Memnuniyetsizlik gösteriyorsunuz.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek imkânların çok daha iyi olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, her geçen gün sorunların artacağına inanılır.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek yüzünün gülmeye başlayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, işlerinden de geri kalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine inanılır.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments