Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek ev içinde de gelirin artması sonucunda mutluluk rüzgarları eseceğine, makam edineceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini gördüyseniz:

  • Kişisel becerilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek o kapıyı kapatacağına, büyük borçlar alınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek işlerini yoluna koymayı başaracağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, onlara değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi istememek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin geldiğini görmek sözler sarf edeceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments