Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli kadını istemeye gelmek

Rüyada evli kadını istemeye gelmek

Rüyada evli kadını istemeye gelmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada evli kadına görücü gelmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek moralinin düzeleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek büyük tartışmaların sonlanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin istemeye geldiğini görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments