Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı istemeye gelmek

Rüyada kızı istemeye gelmek

Rüyada kızı istemeye gelmek çok başarılı adımlar atacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayıflanacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, bahtının açık olacağına delalet eder.

Rüyada kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek her işten alnının akıyla çıkmaya, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kızı istemeye gelmek dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek kısmetinin bollaşacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments