Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni istemeye geldiğini görmek sorunların üstüste geleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada seni istemeyen birini görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni istemediğini görmek özlemlerini bitireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, rahat bir dönem yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments