Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi kızı istemeye gelmek

Rüyada bi kızı istemeye gelmek

Rüyada bi kızı istemeye gelmek yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kızı istemeye gelmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek ün yapmayı başaracağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalettir.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, kafasının karışacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin istemeye geldiğini görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, çok büyük başarı kazanacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine işaret eder.

Rüyada seni istemeye geldiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hükmünün geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments