Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teras katı görmek

Rüyada teras katı görmek

Rüyada teras katı görmek tüm kederinin uçup gideceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, belki ölümler görüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada teras katı gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Rüyada teras katı görmek rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada teras süpürmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada terastan denize bakmak çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada teras yıkamak zahmeti işlerin kolaylaşacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teras görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada terasta oturmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terasta yatak görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret eder.

Rüyada teraslı ev görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments