Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katıl görmek

Rüyada katıl görmek

Rüyada katıl görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada katıl gördüyseniz:

  • Parlak fikirleriniz veya ilginç planlarınız herkesi şaşırtabilir.

Rüyada katı çamur görmek sorunlarını çözeceğine, üzerinde kafa yoracağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine delalettir.

Rüyada katılarak gülmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, para ve zaman ayıracağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada katıla katıla ağlamak iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada katı yumurta görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada katıla katıla gülmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulur.

Rüyada çatı katında oturmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments