Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada katı sümük görmek

Rüyada katı sümük görmek

Rüyada katı sümük görmek güzel bir evlilik yaşanacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ailenin büyüyeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına tabir olunur.

Rüyada katı sümük gördüyseniz:

  • Tutkuyla yaklaştığınız aktivitelerin içinde yer almanız yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilir.

Rüyada katı sümük görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada burundan katı sümük çıkarmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak evindeki huzurun bozulacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada katılarak ağlamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada katı sabun görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine rivayet eder.

Rüyada apartman katı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada çatı katına çıkmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Rüyada bodrum katına inmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments