Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada apartmanın üst katında olmak

Rüyada apartmanın üst katında olmak

Rüyada apartmanın üst katında olmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın üst katında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda haklı olsanız dahi, sonuna kadar ısrarcı olmanız sorun yaratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına işaret eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalettir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada binanın üst katına çıkmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments