Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak

Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak

Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak yapacağı o işi onaylamayacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına delalet eder.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, mal mülk edineceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini evli görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments