Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kişinin şansının artacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına delalettir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments