Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, işlerinin düşeceğine, zamanla daha çok para elde edeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, rütbe alacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Kararsız kalmanız olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevgilini evli görmek daha rahat bir hayatı olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek gözyaşının dineceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini evli görmek sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli biriyle sevgili olduğunu görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, rahatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli adamla sevgili olmak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli sevgili görmek kötü ve zor günler geçireceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle evli olduğunu görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments