Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirebilecek kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, helal ekmek yiyeceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak el üstünde tutulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments