Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi evli görmek

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, onlara çok bağlı olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi evli gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek hakkı olanlara kavuşacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hasta ise şifa bulacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine delalet eder.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments