Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle evli olmak

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak inancından ödün vereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, yanlış kararlar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey isteyen ya da rahatsız edici durumlara neden olabilecek kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi evli görmek kazancında da artış meydana geleceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada evli olan eski sevgiliyi görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle evli olduğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorunlarını gidereceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilisini evli görmek hayır duaları alacağına, gözyaşlarının dineceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli eski sevgiliyi görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, rütbenin yükseleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliyken eski sevgili görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments