Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli erkekle sevgili olmak

Rüyada evli erkekle sevgili olmak

Rüyada evli erkekle sevgili olmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, hayatın tadına varacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada evli bir erkekle sevgili olmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli biriyle sevgili olmak gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle evli olmak yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilini evli görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle evli olmak önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, çok para kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments